sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Șoferița lui Pește-Împărat

Mă chinui 20 de minute să-mi pornesc mașina, reușesc într-un final...plec la Bibi, îmi fac treaba, mă întorc, mă îmbrac eu elegant, de majorat, mă îndrept spre Den...ce am, de ce nu simt mașina?Ce se întâmplă cu pedalele? Ai tocuri tută mică...Nu se întâmplă nimic, o să-i cer colegei niste balerini și se rezolvă.
Zis și făcut...
Seara a trecut fără incidente, mai mult cu o lecție învățată de la Mirci, un bun prieten...
Apare Seb, faultat, a alunecat și cred că are o mână luxată, îi tai să mănânce...plec să-l duc acăsă, alături de colega mea, pe drum mașina a început să facă urât, se îneca, se unduia=), avea așa un chef de joacă...și eu nu aveam deloc.
După ce îl lăsăm pe Seb acasă plecămnoi printre blocurile comuniste, mergem, virăm și...POC...se oprește motorul.
”Ce facem?”
”Trebuie să meargă!”
”Taci fată, bine că nu e nimeni în spate...”
Nu termină ea bine de zis și hop, din neant răsare o mașină...el așteaptă, eu încerc să fac ceva, el se enervează și începe să claxoneze, eu m apierd, decidem să cobor și să anunț problema dar ăntre timp se face o coadă în spatele meu. Cobor liniștită din mașină, în cealaltă trei băieți drăguți, unul spune:
- Ce s-a întâmplat?
- Nu mai pornește...
- Păi ce are?
- Nu știu, se îneacă...
- Hai să o împingem, urcă-te la volan...
- Ce parcare bună...
Mă rog, conversația a continuat până când băieții ne-au spus că sunt studenți la auto și că se pricep, au reparat cum au știut pe Tică și s-au oferit să ne ducă ei înapoi la petrecere...
M-au șocat băieții aceștia, au fost formidabili, le mulțumesc din nou...

5 comentarii:

  1. sa mai ziceti voi ca nu exista si baieti buni... :) (sau "formidabili" cum ai zis tu :P)

    RăspundețiȘtergere
  2. =)) de ce nu dadeam si eu de unu' d-asta cand am busit masina? =))
    e dupa sufletu' omului,na =))
    eu numai de neciopliti dau....si cand am ajuns pe la Combinat m-a facut ala in toate felurile,si cand m-am busit cu ala in sens incepea cu faze "lasa-te de condus ca nu e pentru tine..." si cand era sa ma mai busesc o data cu unu in m11 m-a injurat si m-a claxonat vreo 2 minute,si cand mi s-a oprit motoru' in sens ...cate peripetii =)) niciuna prea frumoasa.. =))

    RăspundețiȘtergere
  3. ce peripetii,iubita,aduni material de roman:))
    ai avut noroc chior cu "formidabilii" :))
    jos palaria,baieti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ştii cum e? Măcar şofezi. Decât să ţii permisul, timp de şase ani, pe post de bibelou pe care îl mai ştergi din când în când de praf...

    RăspundețiȘtergere