miercuri, 27 ianuarie 2010

PROTEST

Mâine la ora 13.00 în fața prefecturii, pe platou, protest cultural. Consiliul local a decis să desființeze T. ”Tony Bulandra” și Filarmonica ”Muntenia”...asta fiindcă au rezistat și fără suport.
Așadar, în rog pe cei interesați de ce a mai rămas în acest oraș, să se alăture mâine....

3 comentarii:

  1. Sper sa fi mers bine ieri, cauze ca astea merita sustinute. Bafta multa in continuare, Catalina. Sa nu te schimbi.
    PS: Ai ceva la mine pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Caty, te asigur ca niciunul dintre cele doua teatre din Targoviste nu vor fi desfiintate ... numai ca li se vor taia din fonduri sumele pe care ei oricum le dadeau pentru "publicitate" unui trust de presa din Targoviste, care se numeste parca Atrpress ...
    Ei, cei de la acest trust pentru asta fac scandal, pentru simplul fapt ca nu vor mai putea "suge" bani de la teatru si filarmonca ... si hai sa fim sinceri, la meciul de baschet de joi au fost peste 2500 de spectatori ... la filarmonica doar cateva zeci ... e o diferenta, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da Pri...este firesc să fie doar câteva zeci de spectatori...pentru a merge la filarmonică trebuie să ai și ceva cultură, semințe știe oricine să mănânce...și de urlat, urlăm organic, instinctiv aș putea spune...în ceea ce privește publicitatea...teatrul nu mai face afișe de un an fiindcă nu mai are cu ce...nu știu dacă ai văzut prin oraș afișe scrise de mână. În plus deja s-a votat în consiliu existența ”Căminului cultural”.
    Știi părerea mea despre politică...eu îmi fac datoria de viitor artist!

    RăspundețiȘtergere